Inloggen
Home
Handige links
Agenda
De agenda is leeg
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes C1 
Meisjes A3 
Jongens C1 
Meisjes D1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

24-1-2021 | 
Er mag al zoveel niet, daarom is MHCN zo blij dat haar jeugd gewoon wél lekker kan trainen. Maar: Trainen betekent wel dat wij ons aan de coronaregels houden. Het bestuur heeft de afgelopen week helaas enkele bezorgde ouders en jeugdleden gesproken over enkele teams, trainers en spelers die zich NIET aan (alle) regels houden. Vandaar als

Nieuwsafbeelding

22-1-2021 | 
Zet 'm alvast in je agenda: De enige echte eerste MHCN Pubquiz. 12 februari vanaf 20:00 uur. Online. Van Dames 1 tot Dames 5, van Jong Heren tot Heren 45+ of fanatieke quizzers onder de ouders van onze junioren; wij rekenen op jullie allemaal. Meer info volgt! 

Nieuwsafbeelding

17-1-2021 | 
Onderling hockeyen en wedstrijdjes spelen mag gelukkig nog wel, daarom introduceren wij de MHCNLeague: Gemixte jeugdteams spelen in 8-tallen, op een kwart veld, een onderlinge competitie. Lekker veel wedstrijdjes pakken! Schrijf je direct in.
 
Wat houdt de MHCNLeague precies in?

Nieuwsafbeelding

3-1-2021 | 
Allereerst, een mooi en sportief 2021!  Omdat de zaaltrainingen tot nieuwe berichtgeving van de overheid niet mogen, is besloten om onze jeugd, vanaf 4 januari weer volledig op het veld te laten trainen. Daarvoor gelden een paar aandachtspunten en spelregels. Lees onderstaande aandachtig door.
 

Nieuwsafbeelding

22-12-2020 | 
Wellicht ken je ‘m, één van Disney’s kerstclassics uit 2004. In deze film bereidt Micky de mooiste kerst ooit voor. De mooiste boom, de meest sprookjesachtige lampjes en een waanzinnig kerstdiner. Je voelt ‘m al, door pech van alle kanten dreigt kerst in het water te vallen. Al komt het, het is Disney hè, met kerst toch allemaal

Nieuwsafbeelding

15-11-2020 | 
Vanaf 30 november beginnen de zaaltrainingen! 
Om te zorgen dat er ook de komende maanden lekker gesport kan worden, gaan de zaaltrainingen voor al onze jeugdteams door! Met dit seizoen een paar mooie verbeteringen (de zaal niet meer delen met een ander team (voor de D tot de A lijn) en geen kleine zalen meer!). Daarnaast

Nieuwsafbeelding

1-10-2020 | 
Op basis van de aangekondigde maatregelen van de rijksoverheid en de KNHB, past MHCN vanaf 29 september de volgende regels toe voor bezoekende teams:

Nieuwsafbeelding

30-9-2020 | 
Gezien het snel toenemende aantal coronabesmettingen in ons land in de afgelopen week leek het al onvermijdelijk; afgelopen maandag kondigde de overheid opnieuw verdergaande maatregelen aan. 
 

Nieuwsafbeelding

22-9-2020 | 
Het ontgaat vast niemand, landelijk lopen het aantal corona-besmettingen helaas weer razendsnel op en ook onze club blijft niet gespaard. Inmiddels zijn ook al enkele leden van MHCN positief getest op het virus. Om ervoor te zorgen dat onze club een veilige plek blijft om te sporten voelt het bestuur zich verantwoordelijk/genoodzaakt de

Nieuwsafbeelding

2-7-2020 | 
Hieronder lees je meer over het voorlopige trainingsschema voor na de zomer.
 
Trainingen D-jeugd en hoger in principe vanaf 17 augustus
Voor de 11-tal jeugd en senioren starten de trainingen weer op maandag 17 augustus. Daarbij gelden 2 zaken:

Nieuwsafbeelding

30-6-2020 | 
Graag wil ik jullie informeren over een nieuwe mijlpaal die we bij MHCN bereiken. Vanaf komend seizoen zal het Hockey Technisch Management (HTM) een ‘volwassen’ bezetting hebben:


- Sean Bourgonje: Technisch Coördinator Keepers
- Christijn Feijen en Jeroen van den Berg: Technisch Coördinator Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.
Meer nieuws