Inloggen
Home
Handige links
Agenda
28-9 
ALV
2-10 
Uitleg avond scheids
5-10 
Uitleg avond scheids
6-10 
Examen scheidsrechte
7-10 
Uitleg avond scheids
9-10 
Uitleg avond scheids
10-10 
Hockey feest CD
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Heren L1 
Jongens C1 
Meisjes A3 
Meisjes C1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

11-9-2020 | 
Mooi dat de competitie weer loopt en dat jullie rekening houden met de flinke dosis covid-maatregels! Op zaterdag liep het registreren super! Het extra horeca verkooppunt (de tent) zorgde voor minder drukte in het clubhuis. Looproutes werkten goed. Toch kunnen een paar regels duidelijker en vragen wij jouw extra aandacht voor, en hulp bij, het

Nieuwsafbeelding

4-9-2020 | 
Met ingang van zaterdag 5 september moet iedereen vanaf 13 jaar, die het sportpark van MHCN bezoekt, zich registreren. Registratie heeft tot doel eventueel bron- en contactonderzoek i.v.m. COVID-19 mogelijk te maken. Het gaat dus om jouw gezondheid en die van al onze leden, hun vrienden en familie! 
Registratie in het kort:

Nieuwsafbeelding

2-9-2020 | 
Net als bij de wedstrijden (zie 'Coronaregels & wedstrijden dit seizoen'), moet MHCN ook aan verplichte regels voldoen voor wat betreft de horeca en het clubhuis. Helaas weer een aantal regels over wat er allemaal niet mag! Maar hierdoor is er toch veel mogelijk en houden wij zo goed mogelijk rekening met ieders veiligheid en gezondheid.

Nieuwsafbeelding

27-8-2020 | 
MHCN vraagt haar leden, vrijwilligers, toeschouwers en bezoekers met directe ingang de volgende regels op te volgen i.v.m. COVID-19:


* Teambesprekingen zijn niet toegestaan in kleedkamers en de bestuurskamer. Bij teambesprekingen neem je de 1,5 meter afstand in acht.

Nieuwsafbeelding

19-8-2020 | 
Verder bouwen aan een geweldig team scheidsrechters!
 
Ben jij de kracht achter een meerjarenplan om onze arbitrage top te houden en verder uit te bouwen? Lijkt het je leuk om, samen met een enthousiaste commissie, de kennis van onze scheidsrechters op peil te houden via masterclasses en briefings? En zie jij het als

Nieuwsafbeelding

26-7-2020 | 
Beste leden, Vlak voor de zomer is een voorlopig trainingsschema 2020-2021 op de site gezet.  Bij nadere uitwerking blijkt dat er toch een aantal zaken in zitten die tot grote knelpunten gaan leiden. Dit heeft dan vooral betrekking op het vroege aanvangstijd op de donderdag voor een aantal D-teams, een (te) krappe planning van

Nieuwsafbeelding

2-7-2020 | 
Hieronder lees je meer over het voorlopige trainingsschema voor na de zomer.
 
Trainingen D-jeugd en hoger in principe vanaf 17 augustus
Voor de 11-tal jeugd en senioren starten de trainingen weer op maandag 17 augustus. Daarbij gelden 2 zaken:

Nieuwsafbeelding

30-6-2020 | 
Graag wil ik jullie informeren over een nieuwe mijlpaal die we bij MHCN bereiken. Vanaf komend seizoen zal het Hockey Technisch Management (HTM) een ‘volwassen’ bezetting hebben:


- Sean Bourgonje: Technisch Coördinator Keepers
- Christijn Feijen en Jeroen van den Berg: Technisch Coördinator Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.
Meer nieuws