Loop je maatschappelijke stage (MaS) bij MHCN

24-10 Nieuws

Ben jij op zoek naar een maatschappelijke stage (MaS)? Dat kan ook bij MHCN! Wij bieden mogelijkheden om tijdens het hockeyseizoen je verplichte uren in te vullen. Bijvoorbeeld door het meehelpen bij jeugdtoernooien, het opruimen van  trainingsmaterialen, het ophangen van wervingsposters op basisscholen of dingen waarmee je MHCN helpt voorbereiden op de verhuizing naar Parkhout.

 

Een maatschappelijke stage houdt in dat scholieren vrijwilligerswerk doen als onderdeel van het onderwijsprogramma, in plaats van de gebruikelijke lessen te volgen. Het biedt scholieren de mogelijkheid om tijdens hun schooltijd kennis te maken met de samenleving, door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen op een sportvereniging. Eén belangrijke voorwaarde is dat het gaat om vrijwilligerswerk; je mag dus niet betaald krijgen. Daarnaast moet je bijdragen aan de maatschappij of de maatschappij op een andere manier leren kennen via je stage.

 

Zin om je stage bij MHCN te lopen? Mail dan naar de hockeycommissie:[email protected]. We nemen dan contact met je op om samen te kijken wat er mogelijk is en wat je leuk zou vinden.

 

Met sportieve groet,

Hockeycommissie MHCN