Updates vanuit het bestuur.

1-10 Nieuws

De afgelopen maanden waren er nogal wat ontwikkelingen binnen en buiten het bestuur. Bijgaand tref je een overzicht.


Personele wisselingen binnen het bestuur:


Peter Slingerland kondigde afgelopen seizoen al aan te gaan stoppen. Zijn rol, bestuurslid Hockeyzaken, is nu ingevuld door Tim van de Hulst op interim-basis. Tijdens de ALV van 30 november a.s., wordt Tim voorgedragen als bestuurslid Hockeyzaken.


Esther van Hattum heeft na alweer een succesvol Kamelentoernooi, haar stokje neergelegd als bestuurslid Evenementen. Tijdelijk zal Jeffrey Rijdes dit overnemen als bestuurslid op interim-basis. Tijdens de ALV wordt de vacature officieel opengesteld. 


Tot slot heeft Nicolien Keulen besloten (bij de komende ALV) haar taak als bestuurslid Secretaris neer te leggen. Deze vacature wordt ook officieel opengesteld.


Het bestuur zoekt nog een bestuurslid voor (continue) Ledenwerving, PR & Communicatie. Een belangrijke, afwisselende rol, met het oog op de verhuizing, het op peil houden van het ledenaantal en het werven van vrijwilligers. 


Tot slot kan MHCN, naast bovengenoemde bestuursfuncties (meer) vrijwilligers gebruiken op de volgende vlakken: 

-Voorzitter sponsorcommissie, 

-Voorzitter barcommissie, 

-Algemeen coördinator junioren. 

-Vrijwilligers voor fluiten wedstrijden, onderhoud complex, trainers en barcaptains.


Wil je meer weten over de verschillende open rollen of heb je interesse? Leuk! Mail dan ajb naar [email protected] of met mij, [email protected]. Alvast dank voor je interesse en op naar Parkhout met een goed bezette organisatie!


Tijdens de ALV staan wij uiteraard stil bij de vertrekkende bestuursleden, die MHCN allemaal heel wat jaren, op heel veel vlakken ondersteunden, veel moois hebben bereikt en heel veel uur in de club hebben geïnvesteerd! Tegelijk staan wij stil bij de open vacatures, de kandidaten en volgende stappen. Extra mooi dat wij al deze mensen nog heel vaak op de club zullen zien!


Hoofdsponsor gezocht!


In goed onderling overleg is besloten dat hoofdsponsor Care for Coffee, samen met Care voor Diensten stopt met haar hoofdsponsorschap van MHCN. Vanuit deze plek wil ik, namens heel MHCN, Care for Coffee ongelooflijk bedanken voor de grote support de afgelopen seizoenen!


Dit betekent dat wij op zoek zijn naar (een) nieuwe hoofdsponsor(-s)! Ken jij een bedrijf of organisatie die zich wil binden aan de derde vereniging van Nieuwegein, op een prachtmoment (overgang naar een waanzinnig nieuw complex) en die zich wil associëren met topprestaties (bijv. Dames 1 hoog in de Eerste Klasse)? Neem dan contact op met [email protected] of met mij voor meer informatie ([email protected]). Dank voor elke lead of suggestie! Noot: vooralsnog blijven onze eerstelijnsteams hockeyen met de huidige shirts.


Mooie momenten…


Recent draaiden wij weer onwijs succesvolle Vakantie Hockey Week (Koen en Iris, bedankt!), De Sponsorcommissie gaat binnenkort weer werk maken van de ‘Club van Honderd’ en hadden wij een grote bijeenkomst op 18 sep. over ons nieuwe paviljoen op Parkhout (heb je de borden in het clubhuis zien hangen?), met mooie updates van alle commissies. Bovendien had de club in September druk bezochte scheidsrechtersavonden en bereiden wij ons voor op zondag 26 november, ons 45e jarige Lustrum. Dit vieren wij voor jong en oud!


Op naar een mooi vervolg van dit seizoen, een prachtlustrum en daarna… op naar Parkhout. Alle vrijwilligers en betrokkenen bij MHCN, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar onwijs bedankt voor al jullie support. #declubzijnwijmetznallen 


Namens het bestuur, 

Marco de Deugd

Voorzitter

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?