Inloggen
Home
Handige links
Agenda
17-8 
Bestuursvergadering
24-8 
Vakantie Hockey Week
31-8 
Vergadering Barcapta
4-9 
Opening seizoen
5-9 
Start competitie
2-10 
Uitleg avond scheids
5-10 
Uitleg avond scheids
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
# tegen = aantal doelpunten tegen
Invulling trainers en coaches 2020-2021
12-6-2020  | 

De voorbereiding voor een nieuw seizoen bestaat grofweg uit 2 zaken: het indelen van de nieuwe teams én het vinden van begeleiding (trainers, coaches, etc.) voor al die teams. Via dit bericht informeren we jullie over dat laatste: de ‘nieuwe’ trainers, coaches en teammanagers.

 

Enige weken geleden hebben we alle huidige trainers gevraagd naar hun wensen voor volgend seizoen. Ook hebben we via de website iedereen die nu niet trainer, coach of teammanager is maar dat wel graag wil worden opgeroepen zich te melden via een digitaal formulier.

 

Op basis van al deze input hebben we geprobeerd een indeling te maken. Daarbij hebben we als uitgangspunt dat het clubbelang voorop staat: een zo goed mogelijk passende trainer en coach voor elk team! Dat zorgt er voor dat soms eerste keuzes niet kunnen worden ingewilligd en in het slechtste geval zelfs dat er geen plekje voor iemand is (op sommige punten overstijgt het aanbod de vraag). Uiteraard zullen we betrokkenen daarover informeren.

 

We zitten nu in de laatste fase. Toekomstige trainers en coaches worden benaderd en gevraagd of ze de taak ook daadwerkelijk op zich willen nemen. Het is fijn om te merken dat het enthousiasme groot is. Om de voortgang daarin voor iedereen transparant te houden, is via de login een document beschikbaar dat regelmatig wordt geupdate. In dat document zie je wie er tegen welke rol ‘Ja’ heeft gezegd. Via de link https://team.lisa-is.nl/Documents?u=mhcn.nl en inloggen kom je bij de documenten. Onder "Organisatie” tref je het document waar het om gaat.

 

Omdat we al snel met de trainingen in nieuwe samenstelling willen starten met de 11-tallen, concentreert het ‘vragen’ zich in eerste instantie op trainers voor die teams. Coaches, teammanagers, maar ook trainers JoJ volgen in een tweede fase.

 

Met sportieve groet,

De Hockeycommissie


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Gouden sponsors
Zilveren sponsors

Kledingsponsors
Statistieken
woensdag 5 augustus 2020
Aantal leden (info) 718
Nu online 122
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 72,4%
Hockeyweekly
Hockey.nl RSS