Inloggen
Home
Handige links
Agenda
2-10 
Uitleg avond scheids
5-10 
Uitleg avond scheids
6-10 
Examen scheidsrechte
7-10 
Uitleg avond scheids
9-10 
Uitleg avond scheids
10-10 
Hockey feest CD
12-10 
Examen scheidsrechte
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Heren L1 
Jongens C1 
Meisjes A3 
Meisjes C1 
Dames 1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Materialen inleveren!
16-5-2019  | 

Beste keepers, trainers en coaches, 

Het einde van het seizoen nadert en dat houdt in dat we alle keepers- en trainingsmaterialen weer moeten worden ingeleverd. Er zijn twee dagen dat dit kan namelijk; 

Zaterdag 15 juni               09.00 – 14.00 uur

Zaterdag 6 juli                   10.00 – 15.00 uur

Veiligheid voorop!

Per heden dienen alle keeperstassen minimaal 2x per seizoen gecontroleerd te worden i.v.m. de veiligheid van onze keepers. Om deze reden wordt er van elk team verwacht dat ze de keeperstas inleveren of ter controle aan bieden op 1 van bovenstaande datums. Keeperstassen die niet gecontroleerd kunnen worden mogen volgend seizoen niet gebruikt worden om in te spelen. Dit om de veiligheid van al onze keepers te waarborgen en onnodige blessures te voorkomen. Hou zo veel mogelijk bovenstaande datums aan, denk aan onze vrijwilligers. Lukt het echt niet om op deze dagen langs te komen, laat dit weten aan de materiaalbeheerder.

Voor een groot aantal vaste keepers zijn de tassen reeds gecontroleerd in de afgelopen paar weken. Deze keepers hoeven niet meer langs te komen. Twijfel je of je langs moet komen, vraag het aan de materiaalbeheerder.

Zaalhoezen & bandjes

Ieder team dat dit seizoen in de zaal heft gespeeld heeft zaalhoezen en bandjes ontvangen (of had ze nog van voorgaande jaren). Vanaf heden zijn de zaalspullen een vast onderdeel van de keepersuitrusting. Vergeet deze dus niet mee te nemen wanneer je de tas inlevert of laat controleren. 

Vakantie!

Zoals elk jaar zijn er mensen die vroeg op vakantie gaan. Zorg dat de materialen ingeleverd zijn voor vertrek. Te laat inleveren betekend dat iemand anders niet kan keepen.

Voor eventuele vragen kunnen jullie contact opnemen met Xander Grobben. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

 

 


terug naar vorige scherm