Inloggen
Home
Handige links
Vandaag jarig
  • Vico van Scheppingen
  • Esmée Walta
Agenda
6-3 
Bestuursvergadering
12-3 
HC-vergadering
31-3 
JOJ Lenteochtend
3-4 
Bestuursvergadering
9-4 
HC-vergadering
14-5 
HC-vergadering
15-5 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Keeper Team # tegen
Sanne Nieuwenhuijsen  Meisjes D4 
Puck Swinkels  Meisjes A4 
Bart Verhaar  Jongens C2 
Anouk van der Veen  Dames 3 
Daphne Diender  Dames 3 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

7-2-2018 | 
Voorzitter Martijn Koopmans ondertekende afgelopen vrijdag in het bijzijn van Hockey Technisch Manager Alex Meijer de cursus-contracten met de trainers die de KNHB-HT2 cursus volgen.

Nieuwsafbeelding

28-12-2017 | 
Het bestuur is op zoek naar een HR-manager. Ondanks de inzet van vele vrijwilligers zijn er meer vrijwilligers nodig om alles te kunnen doen om de club draaiende te houden. Daarom doet het bestuur een oproep wie ons helpt te zoeken naar nog meer vrijwilligers. In bijgevoegde vacature staat omschreven wat we verwachten van de HR-manager.

Nieuwsafbeelding

22-12-2017 | 
MHCN wil vanaf 2018 gaan starten met een Jeugdraad: een club van 6 meiden en jongens uit de A-, B- of C-teams. De Jeugdraad staat direct in contact met het Bestuur van MHCN.

Nieuwsafbeelding

20-12-2017 | 
Beste leden,
Wanneer je geen VOG aanvraag in je mail hebt ontvangen, dan is het voor jou niet van toepassing en hoef je niets te doen.

De VOG is voor vrijwilligers binnen de club die met minderjarigen werken of een bepaalde rol binnen de club hebben.
 

Nieuwsafbeelding

27-11-2017 | 
 
 


De senioren hebben afgelopen zondag hun laatste wedstrijd van de 2e veldcompetitieronde veldhockey van 2017 gespeeld en aankomend weekend staat de laatste wedstrijd voor de junioren op het programma. Binnenkort zal dus de winterstop voor de veldtrainingen van start gaan.
25-11-2017 | 
Een uniek moment voor onze keepers: vanaf nu is het nieuwe MHCN Keepersshirt te koop. Wij willen ook bij MHCN onze keepers speciale aandacht geven en naast de nieuwe keeperstraining nu dus ook ons eigen shirt! Deze week op de Algemene Ledenvergadering gepresenteerd en vanaf nu verkrijgbaar op de club en bij Summit. Voor informatie zie flyer!

Nieuwsafbeelding

21-11-2017 | 
Beste vrijwilliger van MHCN,
 
Zoals je vast hebt gehoord of gelezen, heeft MHCN besloten voor alle vrijwilligers die binnen de vereniging met kinderen werken en/of met kinderen in contact komen, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht te stellen. Jij bent één van die vrijwilligers die in deze
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, trainers en coaches,
In aansluiting op het bericht van eensgezinde uitstraling MHCN is ook een nieuwe teampakken-actie gelanceerd. Hierover heeft u vorige week per e-mail informatie ontvangen. Via dit bericht willen we hier nogmaals de aandacht op vestigen. In de bijlage treft u de memo over
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden,  trainers en coaches,
Vorige week heeft iedereen een e-mail ontvangen betreffende eensgezinde uitstraling MHCN. We vestigen via deze weg nogmaals de aandacht hierop. In de bijlage kunt u de brief teruglezen. Voor vragen en meer informatie mail naar [email protected] of
9-8-2017 | 
Om de bar tijdens wedstrijddagen goed draaiende te houden is de barcommissie op zoek naar extra barcaptains.
Heb je affiniteit met horecawerk, houd je van aanpakken? Lees dan bijgevoegde vacature en/of mail naar [email protected]
Met sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

5-7-2017 | 
Vanaf seizoen 2017-2018 wordt het wedstrijdsecretariaat voor de Jongste Jeugd & Junioren versterkt met de komst van Jeroen Wirtz.
In het begin van het seizoen zullen zowel Jeroen als Edith jullie aanspreekpunt zijn, maar uiteindelijk zullen de taken verdeeld gaan worden.
 

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
Meer nieuws