Inloggen
Home
Handige links
Agenda
20-9 
Masterclass Arbitrag
1-10 
KNHB Spelregel Café
2-10 
Bestuursvergadering
8-10 
HC-vergadering
12-10 
Uitlegavond tbv sche
16-10 
Uitlegavond tbv sche
18-10 
Examen scheidsrechte
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes B3 
Jongens B1 
Heren 2 
Meisjes D1 
Meisjes B1 
# tegen = aantal doelpunten tegen
16-9-2018 | 
Opgeven graag voor 24 september bij onze Hockey Technisch manager : [email protected]
Geef drie maanden van voorkeur op svp. Hebben we 20 kandidaten dan wordt de opleiding bij ons op de club gegeven, zo mogelijk in de meest gewenst maand.
 

Nieuwsafbeelding

14-9-2018 | 
Beste Leden, 
Morgen is het zover, dan gaat de Grote Club Actie 2019 van start! De boekjes zijn uitgedeeld en onze jeugdleden staan te poppelen om zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze club. 

Nieuwsafbeelding

11-9-2018 | 
Weet jij niet wat trimhockey is bij MHCN is, kijk dan op :  https://youtu.be/nZN9ekTpxR0
Het lijkt zo makkelijk als we het de kinderen zien doen maar de praktijk is echt anders. 

Nieuwsafbeelding

10-9-2018 | 
Er gaat weer een spelregelcursus starten! Alle jeugdleden uit de A en B lijn, senioren en geïnteresseerde ouders/vrijwilligers kunnen zich nu opgeven om aan de e-learning mee te doen. Je krijgt inlogcodes via e-mail toegestuurd en hebt dan tot 18-10-2018 de tijd om deze stof te bestuderen. De ervaring leert dat je daar ruimschoots voldoende tijd

Nieuwsafbeelding

7-9-2018 | 
Met ingang van dit seizoen gaan we starten om de zaterdag aanwijzing van scheidsrechters anders te organiseren.
In bijgaand PDF staan de plannen en op de https://team.lisa-is.nl/Documents staan diverse documenten en hulpmiddelen voor de teammanagers, ouders en scheidsrechters om de nieuwe aanpak uit te voeren.
29-8-2018 | 
Beste leden,
Met trots kan ik vermelden dat we onze samenwerking met onze keeperstrainster Shireen hebben kunnen verlengen. Vorig jaar is Shireen tot onze grote tevredenheid in samenwerking met onze eigen keepers begonnen met elkaar training te geven. Een mooi voorbeeld van hoe we als club elkaar samen verder helpen, een groot
20-8-2018 | 
Aangepast trainingsschema Er zijn een aantal wijzigingen in het trainingsschema geweest. Bijgevoegd het aangepaste voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2018-2019. Vragen hierover kunnen door trainers worden gesteld aan de HTM Alex Meijer.  Het trainingsschema op de site en in de app is ook aangepast.
4-7-2018 | 
De voorlopige  teamindeling van de senioren is bekend, o nder voorbehoud, wijzigingen na de vakantie zijn mogelijk.

Nieuwsafbeelding

27-6-2018 | 
We naderen het einde van het seizoen. De Algemene ledenvergadering is geweest en enkele toernooien gaan nog plaatsvinden. Een mooi moment om nog een nieuwsbrief voor de zomervakantie onder de aandacht te brengen. In bijgevoegd document kunt de nieuwsbrief van juni lezen.
Sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
Half mei heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand mei met aandacht voor o.a. diverse kampioenswedstrijden, AVG, sportiviteit en respect en rookvrije generatie.
Met sportieve groet,
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 

Nieuwsafbeelding

5-4-2018 | 
Beste MHCN leden,
MHCN, dat zijn we met z’n allen! Een geweldig mooie zin die de essentie van onze club weergeeft. Het straalt uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het plezier en succes op onze club. Het betekent ook dat iedereen gelijkwaardig is en dat iedereen meewerkt aan een veilig sportklimaat.

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
26-6-2018 | 
Beste jeugdleden, ouders, verzorgers,
Met de selectietrainingen achter de rug hebben we de laatste hand kunnen leggen aan de teamindelingen voor komend seizoen, waarbij we voor de niet selectieteams zo veel mogelijk rekening hebben proberen te houden met opgegeven voorkeuren en feedback van trainers/coaches. Op het beveiligde
Meer nieuws