Inloggen
Home
Handige links
Agenda
23-6 
Kamelen Trofee B Toe
27-6 
Opbouw Kamelen Trofe
29-6 
Kamelen Trofee D Toe
3-7 
Bestuursvergadering
6-7 
Kamelen Trofee C Toe
9-7 
HC-vergadering
4-9 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes D4  10 
Jongens C2  16 
Meisjes B4  19 
Meisjes A4  19 
Dames 2  19 
# tegen = aantal doelpunten tegen

Nieuwsafbeelding

21-6-2018 | 
Op zondag 1 juli en zondag 8 juli kunnen de keepers- en trainingsmaterialen worden ingeleverd of verlengd voor volgend seizoen. We zijn vanaf 12.00 uur aanwezig op de club voor de inname.
 

Nieuwsafbeelding

20-6-2018 | 
Aankomende zondag is het alles of niets! 
Op HC Schiedam speelt Dames 1 hun play offs. In een poule van 5 zal er gestreden worden om twee plekken in de tweede klasse, wat promotie zou betekenen. Nog een keer moeten we er vol tegenaan.

Nieuwsafbeelding

11-6-2018 | 
Hallo jongens en meisjes,

Vanaf nu kun je je inschrijven voor het sluitstuk van de Zomer 2018 : De Vakantie Hockey WeekK bij MHCN !

Nieuwsafbeelding

10-6-2018 | 
Diverse teams hebben dit seizoen geweldig kunnen afsluiten met het winnen van het kampioenschap. Ook zijn er enkele teams die gepromoveerd zijn naar een hogere klasse. Daar zijn we als club enorm trots op. Wij willen hierbij stilstaan en daarom is er zaterdag 16 juni een huldigingsceremonie voor deze teams.

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
Half mei heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand mei met aandacht voor o.a. diverse kampioenswedstrijden, AVG, sportiviteit en respect en rookvrije generatie.
Met sportieve groet,
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

13-5-2018 | 
Zoals jullie op de website en in de laatste nieuwsbrief hebben gelezen, willen we van MHCN een rookvrije vereniging maken. We beseffen steeds meer dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Onderzoek toont

Nieuwsafbeelding

11-5-2018 | 
Binnenkort is SPTL bij MHCN aanwezig. Leden kunnen dan hockeybitjes happen.
Dag: zaterdag 2 juni 2018
Tijd: 9.00 - 14.00 uur
Waar: clubhuis MHC Nieuwegein
Aanmelden:     http://shop.gebit.nl/

Nieuwsafbeelding

7-5-2018 | 
De reguliere bestuursperiode van de huidige secretaris zit er bijna op. Daarom zoekt het bestuur MHCN een enthousiast persoon met affiniteit voor organisatie en communicatie die deze taak op zich wil nemen. In bijgevoegde bijlage is de vacature opgenomen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 
17-4-2018 | 
Beste leden en ouders van leden,
 
Binnenkort start de Hockey Commissie met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2018-2019 (selectie en teamindeling). Om dit goed en zorgvuldig te kunnen doen, is het belangrijk de juiste informatie betreffende het aantal leden in het nieuwe seizoen te hebben. Daarom attenderen

Nieuwsafbeelding

7-4-2018 | 
Beste leden en ouders van leden,
Afgelopen dinsdag heeft de maandelijkse bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van april.
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

5-4-2018 | 
Beste MHCN leden,
MHCN, dat zijn we met z’n allen! Een geweldig mooie zin die de essentie van onze club weergeeft. Het straalt uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het plezier en succes op onze club. Het betekent ook dat iedereen gelijkwaardig is en dat iedereen meewerkt aan een veilig sportklimaat.

Nieuwsafbeelding

19-2-2018 | 
MHCN is sinds kort een HR-manager rijker. Nicoline Keulen gaat invulling geven aan deze rol en is voor vrijwilligers bereikbaar via [email protected]  Nicoline: ' De afgelopen jaren is er een  trend ingezet om het beleid binnen MHCN te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. Dit is alleen mogelijk door de vele vrijwilligers die wij op

Nieuwsafbeelding

28-12-2017 | 
Het bestuur is op zoek naar een HR-manager. Ondanks de inzet van vele vrijwilligers zijn er meer vrijwilligers nodig om alles te kunnen doen om de club draaiende te houden. Daarom doet het bestuur een oproep wie ons helpt te zoeken naar nog meer vrijwilligers. In bijgevoegde vacature staat omschreven wat we verwachten van de HR-manager.

Nieuwsafbeelding

22-12-2017 | 
MHCN wil vanaf 2018 gaan starten met een Jeugdraad: een club van 6 meiden en jongens uit de A-, B- of C-teams. De Jeugdraad staat direct in contact met het Bestuur van MHCN.
25-11-2017 | 
Een uniek moment voor onze keepers: vanaf nu is het nieuwe MHCN Keepersshirt te koop. Wij willen ook bij MHCN onze keepers speciale aandacht geven en naast de nieuwe keeperstraining nu dus ook ons eigen shirt! Deze week op de Algemene Ledenvergadering gepresenteerd en vanaf nu verkrijgbaar op de club en bij Summit. Voor informatie zie flyer!
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden,  trainers en coaches,
Vorige week heeft iedereen een e-mail ontvangen betreffende eensgezinde uitstraling MHCN. We vestigen via deze weg nogmaals de aandacht hierop. In de bijlage kunt u de brief teruglezen. Voor vragen en meer informatie mail naar [email protected] of
3-10-2017 | 
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, trainers en coaches,
In aansluiting op het bericht van eensgezinde uitstraling MHCN is ook een nieuwe teampakken-actie gelanceerd. Hierover heeft u vorige week per e-mail informatie ontvangen. Via dit bericht willen we hier nogmaals de aandacht op vestigen. In de bijlage treft u de memo over
9-8-2017 | 
Om de bar tijdens wedstrijddagen goed draaiende te houden is de barcommissie op zoek naar extra barcaptains.
Heb je affiniteit met horecawerk, houd je van aanpakken? Lees dan bijgevoegde vacature en/of mail naar [email protected]
Met sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

5-7-2017 | 
Vanaf seizoen 2017-2018 wordt het wedstrijdsecretariaat voor de Jongste Jeugd & Junioren versterkt met de komst van Jeroen Wirtz.
In het begin van het seizoen zullen zowel Jeroen als Edith jullie aanspreekpunt zijn, maar uiteindelijk zullen de taken verdeeld gaan worden.
 

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
Meer nieuws