Inloggen
Home
Handige links
Agenda
14-11 
Uitlegavond tbv sche
16-11 
Uitlegavond tbv sche
19-11 
Examen scheidsrechte
21-11 
Informatieavond toek
21-11 
Informatieavond toek
28-11 
zaalhockeyavond voor
3-12 
Briefing fluiten in
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Meisjes A5 
Meisjes B3 
Meisjes C5 
Meisjes C5 
Meisjes C4 
# tegen = aantal doelpunten tegen
12-11-2018 | 
Beste leden,
Vrijdag 30 november is de laatste dag dat er nog getraind kan worden op de velden. De winterstop zal duren tot 4 maart. Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er wellicht in de tweede periode van februari getraind worden. Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams. Gedurende de winterstop

Nieuwsafbeelding

5-11-2018 | 
Richard heeft zich in het bestuur, als bestuurslid sponsorzaken, ruim 9 jaar ingezet voor veel meer dan alleen sponsoring.  Richard heeft het fundament van sponsoring neergezet en uitgebouwd met veel relaties en sponsors die zich vaak voor lange tijd aan de club hebben verbonden. 

Nieuwsafbeelding

5-11-2018 | 
Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand oktober met aandacht voor o.a. de nieuwe samenstelling van het bestuur, arbitrage, grote club actie en nog veel meer Met sportieve groet,  Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

5-11-2018 | 
Niet vergeten,
Aanstaande zaterdag trappen we het lustrumjaar ter ere van 40 jaar MHCN af vanaf. Het begint om 19:30 uur in het clubhuis. 
Kom vooral allemaal ook gezellig een borreltje drinken.

Nieuwsafbeelding

26-10-2018 | 
Op donderdag 18 oktober op onze club weer 25 leden geslaagd voor de spelregelcursus en hebben daarmee hun scheidsrechterskaart gehaald:

Nieuwsafbeelding

14-10-2018 | 
Een historische overwinning, trots op onze meiden, trots op trainer-coach Joseph, assistent Vivian en manager Esther !
Maar ook trots op onze enorme supportersschare die MA1 trouw was bij de play-offs, senioren en junioren !

Nieuwsafbeelding

26-9-2018 | 


Beste mensen,
We merken dat we vaak nog vergeten:
 
* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)
* licht uit als je als laatste van het veld komt

Nieuwsafbeelding

7-9-2018 | 
Met ingang van dit seizoen gaan we starten om de zaterdag aanwijzing van scheidsrechters anders te organiseren.
In bijgaand PDF staan de plannen en op de https://team.lisa-is.nl/Documents staan diverse documenten en hulpmiddelen voor de teammanagers, ouders en scheidsrechters om de nieuwe aanpak uit te voeren.

Nieuwsafbeelding

27-6-2018 | 
We naderen het einde van het seizoen. De Algemene ledenvergadering is geweest en enkele toernooien gaan nog plaatsvinden. Een mooi moment om nog een nieuwsbrief voor de zomervakantie onder de aandacht te brengen. In bijgevoegd document kunt de nieuwsbrief van juni lezen.
Sportieve groet,

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
Half mei heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden. Hierbij treft u de nieuwsbrief van de maand mei met aandacht voor o.a. diverse kampioenswedstrijden, AVG, sportiviteit en respect en rookvrije generatie.
Met sportieve groet,
Bestuur MHCN

Nieuwsafbeelding

31-5-2018 | 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Nieuwsafbeelding

23-4-2018 | 
Herken je dit? Laatste training: licht brandt nog. Wedstrijd: ouders zijn kritisch op de scheidsrechter, maar scheidsrechter is nog jong en moet nog leren. Coachen team: niet door 1 coach, maar wel door 10 (supporters). Op het terras: lege bekertjes.
 

Nieuwsafbeelding

5-4-2018 | 
Beste MHCN leden,
MHCN, dat zijn we met z’n allen! Een geweldig mooie zin die de essentie van onze club weergeeft. Het straalt uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het plezier en succes op onze club. Het betekent ook dat iedereen gelijkwaardig is en dat iedereen meewerkt aan een veilig sportklimaat.

Nieuwsafbeelding

31-8-2016 | 
Vanaf heden zijn er bij onze club Mental Coaches actief die trainers/coaches/spelbegeleiders pedagogisch kunnen ondersteunen of die kunnen helpen om deze kwaliteiten verder te verbeteren. 
Meer nieuws