Inloggen
Home
Handige links
Agenda
15-12 
Wijnproeverij
3-1 
Nieuwjaarsborrel
13-1 
Barcommissie - doe a
11-4 
JOJ Paas/Lente Toern
26-6 
Kamelentrofee D-Jeug
3-7 
Kamelentrofee C-Jeug
7-7 
Bestuursvergadering
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  
Keeperscompetitie
  Team # tegen
Trimmers Maandag 
Meisjes C1 
Meisjes C3 
Meisjes A1 
Meisjes B4  10 
# tegen = aantal doelpunten tegen
Nieuwsoverzicht
VACATURES

10-12-2019
Wij zoeken..... een nieuwe voorzitter Arbitrage Commissie!
 
We werken bij MHCN al jaren hard aan arbitrage. We hebben een goede arbitragecommissie, de taken zijn verdeeld. Samen werken we aan opleiden, begeleiden en ondersteuning van de aanwijzing. Alle teams zijn zelf verantwoordelijk voor de aanwijzing van de wedstrijden, de commissie ondersteunt daarin waar nodig. Omdat voorzitter Eric Korver de KNHB gaat ondersteunen in verenigingsarbitrage zoeken we voor hem een opvolger.
 
Voorzitter Arbitrage Commissie (AC)
De arbitrage commissie van een vereniging is verantwoordelijk voor alle scheidsrechterszaken binnen de vereniging. Van het opleiden van clubscheidsrechters en het begeleiden van beginnende scheidsrechters, tot het indelen van scheidsrechters op de juiste wedstrijden. Maar ook het enthousiasmeren en stimuleren van clubscheidsrechters om te groeien naar CS+ en misschien wel bondsscheidsrechter. Als scheidsrechters commissaris of lid van de commissie ben je het aanspreekpunt voor scheidsrechters als het gaat om spelregels, kaartnummers en vervangende kaarten. Daarnaast kunnen ze op jouw steun rekenen wanneer ze dat nodig hebben. Ook informeren we de vereniging over scheidsrechterszaken (bijvoorbeeld via de website of social media). Tot slot organiseren we briefings, bijscholingen, masterclasses en andere bijeenkomsten. 
We hebben al diverse Bondsscheidsrechters, CS+-ers en een enthousiast corps. We werken vaak "met oortjes” en we presenteren ons netjes in onze eigen scheidsrechters-shirts. Ben jij degene die we zoeken of heb je nog een aantal vragen? 
Neem dan contact op met de arbitrage commissie via: [email protected] 

Met sportieve groet, 
De Arbitrage Commissie 
 
BAR

10-12-2019
Team Vino deelt met MHCN!
 
Heb jij je kerstwijnen al in huis?
Op 15 december om 14:00 organiseert TeamVino in samenwerking met MHCN een grote wijnproeverij in het in het clubhuis van MHCN.
Meer dan 15 open wijnen waarvan jij er 5 mag proeven. De lekkerste kan je bestellen én iedere bestelling sponsort MHCN!

Deelname aan de proeverij kost 15 euro waarvan een deel van de inleg al naar de club gaat!
De proeverij is niet alleen voor jou en je team maar voor iedereen die van wijn houdt of MHCN een warm hart toe draagt.
Tevens wordt er van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe clubhuis wijn te proeven: dus wil je meebeslissen.......!!??
Er staan 3 witte wijnen en 2 rosé open, om vast te stellen welke wijn in het MHCN assortiment komt.

Ben jij erbij? Aanmelden kan aan de bar of via de mail: [email protected]

Namens Team Vino en de barcommissie,
Freek den Brok
 
VACATURES

10-12-2019
Helpende handen nodig!
 
Beste clubgenoten en ouders, 

Mixed Hockeyclub Nieuwegein, is een echte familievereniging die veelal op de kracht van vrijwilligers draait. Echter zijn er op een aantal plekken binnen de organisatie van onze vereniging vacatures vrij gekomen waar wij als club een aantal helpende handen voor nodig hebben. Namelijk op de ledenadministratie, binnen de zaalhockeycommissie en we zijn op zoek naar een nieuwe secretaris van de hockeycommissie. Spreekt een van de vacatures u aan? Neem dan contact met ons op!

Voor de exacte beschrijving van de vacatures willen we u wijzen op de bijlage en anders kunt u contact opnemen met onze secretaris, Nicoline Keulen, [email protected] voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Met sportieve groet, 
Bestuur MHCN


 


TC

2-12-2019
Winterstop Veldtrainingen
 
Vanaf 2 december is voor de veldtrainingen de winterstop weer ingegaan. De winterstop zal duren tot 2 maart, de maandag na de voorjaarsvakantie.
Alleen in overleg met de Hockey Technisch Manager kan er, mede afhankelijk van het weer en de staat van de velden, wellicht de tweede helft van februari al gestart worden met trainen. Dit geldt voor zowel de jeugd als senioren teams. Gedurende de winterstop kan er dus ook niet gedeclareerd worden door de trainers voor veldtrainingen.

Een uitzondering kan worden gemaakt voor teams die komende week nog een inhaalwedstrijd moeten spelen op het veld.

Met vriendelijke groet,

Hockey Technisch Management
 
EVENEMENTEN

4-11-2019
Zaalhockey Toernooi 27 december
 
Beste jeugdleden,

Op vrijdag 27 december 2019 organiseren we een MHCN zaalhockeytoernooi van 10.00 - 18.00 uur in sporthal Merwestein. Natuurlijk zijn er mensen op vakantie, maar voor de thuisblijvers is het een mooie kans om je hockey-skills op peil te houden. We maken gemixte teams o.b.v. leeftijd; teams, jongens en meiden door elkaar en spelen in blokken van vermoedelijk twee uur (2 uur D-lijn, 2 uur C-lijn etc.) tegen elkaar.

Doe je ook mee? Vul dan dit (klik hier) formulier in. Je schrijft je individueel in. Door het invullen van het formulier kunnen we de interesse peilen en definitieve plannen gaan maken.

De Zaalcommissie. 
 
BAR

23-9-2019
Mededeling Barcommissie omtrent sleutels, schenktijden, lunches etc.
 

Nieuwe sleutel voordeur clubhuis

De deur van het clubhuis, waar het alarm zit, krijgt een nieuw slot. De reden is dat er teveel mensen het clubhuis ongevraagd betreden en helaas niet iedereen dit achter laat zo als dat hoort. Dat betekent dat er gelimiteerd sleutels worden uitgegeven. Als mensen nog sleutels in hun bezit hebben, en niet meer hoeven te gebruiken, kunnen deze ingeleverd worden.

Deze week ben ik woensdag (17.00 tot 19.00 uur), donderdag (20.00 tot 23.00 uur), vrijdag (19.00 tot 21.00 uur), zaterdag (16.00 tot 20.00 uur) en de zondag bij de club. Leden die recht op een sleutel hebben zal ik dan geven (besproken in bestuur). En anders een aparte afspraak make met Freek den Brok, voorzitter barcommissie ([email protected]). 

Als gevolg hiervan moet vanuit de barcommissie geregeld worden, dat er wordt geopend en gesloten als er activiteiten gepland worden. Dus voor alle activiteiten, verhuur, cursussen etc., graag contact opnemen met de barcommissie. De zaterdagen/zondagen blijven gewoon georganiseerd zoals het nu gaat.

Schenktijden zwak alcoholische dranken:

De schenktijden zijn duidelijk gepubliceerd op de bar. Incidentele afwijking hiervan gebeurt alleen i.o.m. de voorzitter barcommissie die dit communiceert aan betreffend barpersoneel. De schenktijden alcohol zijn als volgt:             

Maandag t/m donderdag: 20.00 tot 24.00 uur                                                                   

Vrijdag: 20.00 tot 01.00 uur                                                                

Zaterdag: 14.00 tot 20.00 uur                                                                  

Zondag: 12.00 tot 20.00 uur                  

Protocol vriendschappelijke wedstrijden:

Indien geen clubhuis/bar gewenst is, geen aanvraag bij Caroline Smook blijft het clubhuis dicht. Melding bij wedstrijdsecretariaat staat hier los van. Evt. sleutelbos kan worden opgehaald bij Esther van Doorn, dit wordt uitsluitend een "trainingsbos”: aan deze bos zitten enkel de sleutels van het buitenhek en de kleedkamers. Indien het gebruik van het clubhuis wel gewenst is, kan men een aanvraag bij Caroline Smook indienen over evt. bemensing en bar-captain. Barcaptain/personeel opent en sluit clubhuis via sleutels bij Esther van Doorn. 

Protocol lunchen/eten teams:

In principe wordt meegenomen eten niet toegestaan te nuttigen in het clubhuis.

Teams die zelf hun lunch regelen (voor zichzelf en/of tegenstander), kunnen alleen duurzame materialen lenen vanuit het clubhuis (pannen, messen, kannen etc., dus geen plastic materiaal). Het gebruik van de ruimte in de keuken en de koelkast is zeer beperkt en gaat alleen met toestemming van de bar-captain van dat moment. De teams ruimen alles zelf op en laten het clubhuis/terrein achter zoals ze het aantroffen. 

Teams bestellen hun lunch via de voorzitter barcommissie en doen dit het liefst uiterlijk dinsdag. Prijs, product en lunchtijd worden dan ook besproken en wordt op de dag van de lunch afgerekend.

Met sportieve groet, 

De Barcommissie

 
LAATSTE NIEUWS

26-9-2018
Afsluiten: ballen natellen, licht uit, deur dicht.
 


Beste mensen,

We merken dat we vaak nog vergeten:

 

* ballencontainers weer compleet terug op de goede plaats (hè, te weinig? Kijk eens rond de velden en haal ze gewoon even samen op na je training)

* licht uit als je als laatste van het veld komt

* licht in kleedkamers uit en de deuren op slot als je de laatste bent.

 

En nee, dat doet niet iemand anders, dat doen we zelf.......samen zorgen we voor onze club!

 

Dank je wel !

ONZE Hockey Commissie

 

31-5-2018
Onweer? 10-secondenregel
 
De laatste dagen is er naast veel zon en veel warmte ook regenbuien en onweer. Vanuit de KNHB wordt advies gegeven wat te doen met onweer. Dit advies volgt MHCN op. Graag delen we dit advies met jullie. Hier vullen we op aan dat bij onweer NIET geschuild mag worden in de dug-outs! Zo kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen.

Advies KNHB:
Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Met sportieve groet,

Bestuur MHCN