Inloggen
Home
Handige links
Vandaag jarig
  • Floor Beckmann
  • Hiba Taamrant
Agenda
2-6 
Oefening
6-6 
Selectie
7-6 
bestuursvergadering
9-6 
oefening
11-6 
Mini slotdag
13-6 
selectie
15-6 
Algemene Ledenvergad
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  

Nieuwsafbeelding

30-5-2016 | 
Van 11 t/m 13 juli vinden het Minihockeykamp & de Tophockeydagen van Bovenlander plaats op onze club. Er zijn nog plekken over! Dus wil je deze zomer je hockeyskills verbeteren? Meld je dan nu aan! 
Niet alle links werken in de app. Wel op de website.

BOVELANDER MINIHOCKEYKAMP (6 t/m 9 jaar)

Nieuwsafbeelding

30-5-2016 | 
Afgelopen zondag heeft Heren 1 met 12-2 gewonnen van HCRB en heeft hiermee voor het eerst in 19 jaar de hoofdprijs binnen weten te slepen. 
Namens het bestuur feliciteren wij Heren 1 maar niet te vergeten Roeland Valk en Arco Reehorst met dit mooie kampioenschap. Op 12 juni is de kampioenshuldiging op MHCN.

Nieuwsafbeelding

30-5-2016 | 
Bij deze nodigen we alle leden, aspirant-leden,leden van verdienste, begunstigers en ouders van leden uit voor de algemene ledenvergadering van MHCN. 

Deze zal worden gehouden in ons clubhuis op : 

Woensdag 15 juni,  Aanvang 20.00 uur. 

Nieuwsafbeelding

25-5-2016 | 
Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,
 
Vandaag zijn op het beveiligde gedeelte van onze site de overzichten geplaatst met speelsters/spelers die worden uitgenodigd om mee te doen aan de selectietrainingen voor de junioren (A t/m D) en de E8-tallen. Deze trainingen zijn van 6 t/m 19 juni. Je kunt  hier

Nieuwsafbeelding

25-5-2016 | 
Beste coaches en aanvoerders,

Nog een keer een dringende oproep voor alle teams! We moeten ons houden aan de regels van de KNHB m.b.t. invallers! We hebben al diverse boetes gekregen omdat coaches tegen de regels in spelers laten invallen die dat volgens de regels niet mogen. Dit kost elke keer 75 euro!!

Nieuwsafbeelding

16-5-2016 | 

Klik HIER   voor meer info en om je in te schrijven!   (de link werkt niet in de app)

Nieuwsafbeelding

12-5-2016 | 
Beste jeugdleden, ouders, verzorgers,
 
In navolging op de eerdere berichtgeving over de selectieprocedure ( klik hier ) maken we hierbij als TC het schema van de selectie trainingen en inlooptrainingen bekend. In tegenstelling tot het eerdere bericht worden de trainingen over 2 weken verspreid omdat er
9-5-2016 | 
Nadat we intern uitvoering informatie hebben uitgewisseld, bij deze de damesteams voor komend seizoen. De indeling is voorlopig en onder voorbehoud van wijzigingen op basis van nieuwe info. Over de selectie van dames 1 verderop meer. Lees alles in de toelichting zorgvuldig en mail even als je vragen of opmerkingen hebt, zodat we zo

Nieuwsafbeelding

29-4-2016 | 
Beste Leden, ouders van Leden, Ereleden en Leden van Verdiensten,
 
Donderdagavond 28 april heeft de gemeenteraad van Nieuwegein ingestemd met de verhuizing van de Mixed Hockey Club Nieuwegein naar sportpark Parkhout. Met het goedkeuren van deze verhuizing heeft de gemeenteraad akkoord gegeven voor de verplaatsing

Nieuwsafbeelding

19-4-2016 | 
Beste allemaal,
 
Dé grote uitdaging voor verenigingen als de MHCN is het jaarlijks invullen van al die vacatures voor trainers en coaches. Het verrast je mogelijk niet, dat we daar binnen de TC al enige weken aandacht voor hebben.

Nieuwsafbeelding

16-4-2016 | 
Sinds de hervatting van de veldtrainingen na de winterstop is Ben Heilen gestart als Technisch Coördinator van de Meisjes D-lijn.
 

Nieuwsafbeelding

15-3-2016 | 
De 2e competitiehelft is van start. Op naar veel leuke wedstrijden en mogelijk vele kampioenen !
 

Nieuwsafbeelding

7-12-2015 | 
De inschrijving voor de Kamelen Trofee is begonnen! Klik HIER voor meer informatie over het inschrijven.
15-10-2015 | 

Als Funkey trainer geef je training aan een groep met vijf jarigen. Dit zijn tien kinderen die in groep 2 zitten, kleuters met een korte aandacht boog. Er is veel verschil in niveau en als trainer moet je in staat zijn om hiermee om te gaan. De uitdaging is om ieder kind aan zijn trekken te laten komen.
7-10-2015 | 
De Lijn coördinator maakt deel uit van de Technische Commissie (TC). Deze Lijn coördinator is verantwoordelijk voor coördinatie van de teamindeling, toewijzing van coaches en trainers van de ME8-tallen, wat trainers betreft in samenspraak met de TC. Het is niet noodzakelijk om hockeykennis te hebben.
20-8-2015 | 
Stoor jij je ook aan die schreeuwende coach of die vader of moeder langs de kant. Negatieve of onsportieve opmerkingen richting spelers/speelsters of scheidsrechter.
 
MHCN gaat starten met een Sportiviteit en Respect Commissie.
 
20-8-2015 | 
Je draait per seizoen ongeveer 2 of 3 keer een bardienst als barcaptain. In die rol ben je verantwoordelijk voor het goed lopen van de bardienst. Uiteraard wordt je ingewerkt door een ervaren barcaptain. Ook worden barcaptains gevraagd voor het helpen bij onder andere hockeytoernooien, feesten en andere evenementen waarbij het clubhuis en de
26-5-2015 | 
 
 
Het bestuur van MHCN vindt communiceren belangrijk. MHCN heeft een aantal communicatiekanalen zoals: Website, MHCN app, Facebook, Twitter, de nieuwsbrief en onlangs is hier het scherm in het clubhuis (Narrow Casting) aan toegevoegd. Via deze verschillende kanalen proberen we alle leden op de hoogte te houden van
Meer nieuws