Inloggen
Home
Handige links
Vandaag jarig
  • Sarah Harting Harting
Agenda
11-5 
Bestuursvergadering
22-5 
14:45 D-day
23-5 
TC-vergadering
6-6 
Selectie
7-6 
bestuursvergadering
11-6 
Mini slotdag
13-6 
selectie
 
Hele agenda
Contact
MHCN
Newtonbaan 10
3439 NK Nieuwegein

030-6048339
Volg MHCN ook op:  

Nieuwsafbeelding

29-4-2016 | 
Beste Leden, ouders van Leden, Ereleden en Leden van Verdiensten,
 
Donderdagavond 28 april heeft de gemeenteraad van Nieuwegein ingestemd met de verhuizing van de Mixed Hockey Club Nieuwegein naar sportpark Parkhout. Met het goedkeuren van deze verhuizing heeft de gemeenteraad akkoord gegeven voor de verplaatsing

Nieuwsafbeelding

23-4-2016 | 

Onze TC-ers Alex Meijer en Sebas Pronk zijn geslaagd voor hun HT3-trainersdiploma bij de KNHB! Weer een extra portie expertise in eigen huis, door eigen leden voor eigen leden, top! Als trainer, als coach, als speler én als commissielid zijn ze MHCN-ers in hart en nieren, chapeau !

Nieuwsafbeelding

23-4-2016 | 
Beste MHCN-leden/ ouders van MHCN-leden,
HetKamelenTrofee C & D Toernooi 2015 was een groot succes. Deze toernooien waren niet mogelijk geweest zonder de hulp van heel veel vrijwilligers!! En mede door het enthousiasme van iedereen die heeft mee geholpen, zijn zowel het D als het C toernooi voor dit jaar al helemaal vol. Dat

Nieuwsafbeelding

20-4-2016 | 


De Technische Commissie (TC) is druk met de voorbereidingen voor het seizoen 2016-2017. Het wordt weer een hele puzzel om alle leden in een team te plaatsen. Dit vraagt een tijdige planning. Mocht je dus nu al weten, dat jij of je kind volgend seizoen niet meer bij MHCN hockeyt, verzoeken wij je de opzegging van het

Nieuwsafbeelding

19-4-2016 | 
Beste allemaal,
 
Dé grote uitdaging voor verenigingen als de MHCN is het jaarlijks invullen van al die vacatures voor trainers en coaches. Het verrast je mogelijk niet, dat we daar binnen de TC al enige weken aandacht voor hebben.

Nieuwsafbeelding

16-4-2016 | 
Sinds de hervatting van de veldtrainingen na de winterstop is Ben Heilen gestart als Technisch Coördinator van de Meisjes D-lijn.
 
2-4-2016 | 
Voor iedereen die op zaterdag 12 maart op de club een nieuw hockeybitje heeft gehapt bij SPTL-gebitsbeschermers: je kan je nieuwe bitje ophalen in het clubhuis, achter de bar!

Graag je naam even afstrepen op de lijst die op de doos zit. Dank en succes met deze veilige gebitsbeschermers van SPTL.
 

Nieuwsafbeelding

15-3-2016 | 
De 2e competitiehelft is van start. Op naar veel leuke wedstrijden en mogelijk vele kampioenen !
 

Nieuwsafbeelding

7-12-2015 | 
De inschrijving voor de Kamelen Trofee is begonnen! Klik HIER voor meer informatie over het inschrijven.
15-10-2015 | 

Als Funkey trainer geef je training aan een groep met vijf jarigen. Dit zijn tien kinderen die in groep 2 zitten, kleuters met een korte aandacht boog. Er is veel verschil in niveau en als trainer moet je in staat zijn om hiermee om te gaan. De uitdaging is om ieder kind aan zijn trekken te laten komen.
7-10-2015 | 
De Lijn coördinator maakt deel uit van de Technische Commissie (TC). Deze Lijn coördinator is verantwoordelijk voor coördinatie van de teamindeling, toewijzing van coaches en trainers van de ME8-tallen, wat trainers betreft in samenspraak met de TC. Het is niet noodzakelijk om hockeykennis te hebben.
20-8-2015 | 
Stoor jij je ook aan die schreeuwende coach of die vader of moeder langs de kant. Negatieve of onsportieve opmerkingen richting spelers/speelsters of scheidsrechter.
 
MHCN gaat starten met een Sportiviteit en Respect Commissie.
 
20-8-2015 | 
Je draait per seizoen ongeveer 2 of 3 keer een bardienst als barcaptain. In die rol ben je verantwoordelijk voor het goed lopen van de bardienst. Uiteraard wordt je ingewerkt door een ervaren barcaptain. Ook worden barcaptains gevraagd voor het helpen bij onder andere hockeytoernooien, feesten en andere evenementen waarbij het clubhuis en de
26-5-2015 | 
 
 
Het bestuur van MHCN vindt communiceren belangrijk. MHCN heeft een aantal communicatiekanalen zoals: Website, MHCN app, Facebook, Twitter, de nieuwsbrief en onlangs is hier het scherm in het clubhuis (Narrow Casting) aan toegevoegd. Via deze verschillende kanalen proberen we alle leden op de hoogte te houden van
Meer nieuws